Nieuwsbrief januari

Nieuwsbrief januari

Vanaf nu zal de nieuwsbrief direct in het bericht geplaats worden. Hiermee kan iedere ouder het in zijn/haar gewenste taal lezen. De verjaardagen worden als foto naast de afbeelding geplaatst. Deze ziet u door te swipen. De activiteitenbijlage is wel toegevoegd als bijlage. 

 

Gelukkig Nieuwjaar

Het team van de rkbs Titus Brandsma wenst iedereen nogmaals een fantastisch, maar bovenal een gezond 2022 toe!

 

Geboortes

Bij de start van dit schooljaar hadden we drie zwangere juffen. Inmiddels zijn zij alledrie bevallen van een gezonde baby. 

Juf Marit is op 2 november bevallen van een dochter: Fien 

Juf Samantha is op 24 december bevallen van een zoon: Mayson

Juf Joyce is ook op 24 december bevallen van een dochter: Maud Anna

Wij wensen alle kersverse mama’s een heerlijk verlof toe. 

 

Carnaval

Op donderdag 17 februari vieren wij Carnaval. Aangezien de aangekondigde verruiming is ingetrokken en we zelfs een aanscherping van de maatregelen hebben ontvangen zullen wij dit feest net zoals vorig jaar per groep in de speelzaal en verder het feest met de eigen groep in de klas vieren. De kinderen kunnen elkaar zien optreden via een livestream op het digibord. 

Ook dit jaar organiseren we een “Titus got talent” show. De groepen 4 t/m 8 mogen ieder één optreden verzorgen. Het is de bedoeling dat de kinderen dit thuis gaan oefenen. Denk bijvoorbeeld aan een dans- of playbackact, het bespelen van een muziekinstrument, acrobatiek, een clownsact, goochelen etc. De kinderen kunnen zich t/m donderdag 10 februari opgeven om mee te doen aan de voorrondes. Vanaf maandag 24 januari hangt er in de klas een lijst voor opgave. De voorrondes zullen dit jaar allemaal plaatsvinden op vrijdag 11 februari. Dan optreden met kleding aan. De gekozen muziek moet terug te vinden zijn op Spotify. 

 

Rapporten

Vrijdag krijgen de kinderen van de groepen 3 t/m 8 hun rapport mee. 

De kleuters krijgen vanaf dit schooljaar ook een rapport mee naar huis. Het rapport wordt op vrijdag 28 januari aan de kinderen meegegeven. Dit is twee weken later dan de andere groepen i.v.m. registreren in KIJK. KIJK is ons observatie en registratiesysteem. 

  

 

 

newsletter newsletter
Screenshot 2022-01-11 08.43.33 Screenshot 2022-01-11 08.43.33