!!! Morgen begint de school later

Beste ouders/verzorgers, 

 

Na hopelijk een weekend vool sneeuw en ijspret slaat morgen de dooi toe. 

 

Het KNMI heeft code rood afgegeven voor morgenochtend ivm ijzel. Dit betekent dat het verkeersdeelnemers sterk wordt afgeraden de weg op te gaan. Het KNMI gaat er vanuit dat het vanaf 10.00 uur weer code groen zal zijn. Omdat alle leerkrachten die morgen werken van buiten middenmeer komen hebben we besloten om morgen om 10.30 uur te starten. 

 

Binnen Sarkon wordt deze maatregel mede afgegeven. Er is afgesproken dat op basis van het personeel dat van buiten komt een school bepaalt of zij op tijd open gaan of om 10.30 uur. 

 

Wij willen alle ouders/verzorgers verzoeken om later naar school te komen. Ik hoopt dat ouders met een cruciaal beroep een beroep mogen doen op ander ouders. 

 

Voor de kinderen waarvan de ouders echt niets kunnen regelen zullen juf José en meester Remi speciaal naar school toe komen en deze opvangen. Echter we hopen dat deze groep zo klein mogelijk kan blijven in verband met de Covid-19 afspraken. 

 

De schaatsplannen van morgen zullen helaas niet doorgaan. Door de regen die vannacht opgegeven wordt zal het ijs niet goed begaanbaar meer zijn en ik verwacht dat de ijsbaan gesloten zal worden. 

 

Met vriendelijke groet,

Irene Loonstra

christmasbreak christmasbreak