Maandag 4 januari

Beste ouders en verzorgers, 

 

Ik hoop dat iedereen ondanks de getroffen maatregelen een fijne vakantie heeft gehad! Voor iedereen een gezond 2021 toegewenst waarin we hopelijk snel weer veilig met zijn allen naar school kunnen. 

 

De scholen in het primair onderwijs gaan niet eerder open dan 18 januari. 

 

Na de kerstvakantie krijgen de leerlingen in principe les op afstand. De leerlingen vanaf groep 3 krijgen vanaf 8.30 uur tot 11.30 uur online les. Mocht u vragen hebben stuur dan een topic naar de leerkrachten. 

 

Een aantal leerlingen komen wel naar school. Dit betreft de kwetsbare leerlingen en leerlingen van wie de ouders een cruciaal beroep hebben en geen andere opvangmogelijkheid hebben en opgegeven zijn voor noodopvang. In de bijlage heb ik de beslisboom versie 2 december toegevoegd. Verzoek om deze beslisboom kritisch te doorlopen voordat uw kind naar school gaat zodat we zo veilig mogelijk kunnen werken. Bij twijfel kunt u bellen met de GGD. Het telefoonnummer vindt u onderaan de beslisboom. 

 

Ik vertrouw erop dat we net zoals tijdens de vorige lockdown, ouders en school weer constructief samen zullen werken tijdens deze periode. 

 

Met vriendelijke groet,

Irene Loonstra

 

 

 

newyear newyear
corona corona